Imperium Stylu - Nieoficjalne forum.

Imperium Stylu

#1 2010-04-24 08:32:32

GosiekOstrodaa

Administrator

10945875
Punktów :   

GosiekOstrodaa

Ja zacznê jak nie chcecie pisaæ, wiem ¿e przedstawiali¶my siê masê razy ale my¶lê ¿e trzeba kiedy¶ zrobiæ to porz±dnie!

Imiê: Gosia
Nazwisko: to nie istotne, ale po Blondyneczce.:D
http://www11.speedyshare.com/files/22095414/download/DSCN6381.JPG
Lat: W tym roku koñczê 19.
Mieszkam w Ostródzie, zapraszam warto zwiedziæ Ostródê :angel:
Puki co uczê siê w Technikum Informatycznym, nie ¿ebym mia³a jakie¶ mega zainteresowania komputerami, mnie raczej nie krêci to co jest w bebechach komputera. Mnie krêc± programy graficzne i zabawa grafik± oraz pasjonujê siê fotografi±. Ni¿ej kopsne co uda³o mi siê zrobiæ ostatnio na spacerku. Jestem ju¿ na 2 roku no po wakacjach ju¿ na 3. Gdy skoñczê szko³ê zastanawiam siê nad studiami, nad wyjazdem za granicê b±d¼ nad otwarciem w³asnego biznesu tu w Polsce.
Mam brata 16 lat i ma na imiê Jacek :/ - to tez ma³o istotne za m³ody dla Was.:P
Po za tym czas lubiê spêdzaæ z przyjació³mi, ale gdy tylko temperatura jest mniejsza od 5-10 stopni C
to nie chce mi siê nawet ty³ka z domu wystawiaæ taki to zemnie zimorodek. Nie znoszê zimna !!
Lubiê chodziæ na 'Dystkoteki' :whistle::chleje: Kocham Reds'a Malinowego.
Ch³opaka nie mam ju¿ od miesi±ca rozstali¶my siê ze znikomych powodów, ale to drobnostka.
My¶lê ¿e jeszcze bêdziemy ze Sob± ale co bêdzie dalej zostawiam ¿yciu.. :cry:

NIE znoszê sprz±taæ !! :wkurzony::wkurzony: I dlatego ju¿ koniec :spam:'u i zawijam chate sprz±taæ.
W razie pytañ waliæ ! Odpisze za jakie¶ 10Lat jak skoñczê sprz±taæ. 

http://www11.speedyshare.com/files/22095514/download/asdddd%20065.jpg jedno z Moich podobaj±cych Mi siê zdjêæ. :P

Imperium Stylu - forum nie oficjalne.

Stopka forum

RSS